Holland Tent in ’t kort

Seizoen

Dit begint voor ons in mei en duurt tot half september. De beginperiode van het seizoen is vooral bedoeld voor de weekends (deze beginnen op vrijdag) en arrangementen. Tijdens de zomervakanties is het in principe slechts mogelijk per week te boeken. De Week loopt vrijdagmiddag tot vrijdagochtend. Met uitzondering van Frankrijk tijdens de zomervakanties loopt de week van zondagmiddag tot zondagochtend.

Reservering

Na je reservering per mail of telefoon, bevestigen wij dit schriftelijk met een voorwaarden-en boekingsstrook. De voorlopige reservering houden wij 5 dagen vast.

Bevestiging en annuleringsfonds

Na ontvangst van de boekingstrook versturen wij een rekening die tevens bevestiging is. Bij de boeking is deelname in het annuleringsfonds standaard. Bij het invullen van het boekingsformulier is het mogelijk om geen deelname aan het annuleringsfonds aan te kruizen.

Betaling

De aanbetaling is 25% van de huursom plus de kosten voor het annulerinsfonds, het restbedrag moet 6 weken voor aankomst betaald zijn. Met uitzondering van arrangementen en weekends. Dan is de aanbetaling 100% van de huursom plus de kosten van het annuleringsfonds.

Annuleren

Alle boekingen gedaan tot 8 weken voor aankomst kunnen binnen 10 dagen na datum van de boekingsbevestiging schriftelijk kosteloos worden geannuleerd. Raadpleeg verder de algemene voorwaarden.

Informatie

Twee weken voor vertrek ontvang je van Holland Tent informatie betreffende camping, omgeving etc.

Aankomst en vertrek

De tent staat klaar vanaf 15.00 uur. Bij vertrek (10.00 uur) dient de huurtent schoongemaakt en opgeruimd te worden achtergelaten.

Duidelijke afspraken

Wij hechten veel waarde aan duidelijke afspraken. Dat is zowel voor onze gasten als voor onszelf een goede zaak. Wij proberen dan ook met deze site* een eerlijk beeld te geven van wat wij wel, maar ook van wat wij misschien niet te bieden hebben, omdat wij streven naar tevreden gasten.

Op vakantie moet alles goed voor elkaar zijn. Daar doen wij van Holland Tent graag ons best voor.

Voor volgend jaar de zekerheid van een tent

Een reservering voor volgend jaar is mogelijk. De prijs is dan gelijk aan die van dit jaar en de reservering kan tot 1 februari zonder kosten verzet of geannuleerd worden. Na 1 februari sturen wij een rekening voor de eerste aanbetaling.

Downloads
Holland_Tent_Algemene_voorwaarden
 (2021)
Holland_Tent_ Disclaimer