Slide background

Camping De Kijl, Natuurkampeerterrein

Natuur en comfort zijn de twee pijlers van Natuurkampeerterrein De Kijl

Slide background

Camping De Kijl, Natuurkampeerterrein

Natuur en comfort zijn de twee pijlers van Natuurkampeerterrein De Kijl

Slide background

Camping De Kijl, Natuurkampeerterrein

Natuur en comfort zijn de twee pijlers van Natuurkampeerterrein De Kijl

Informatie aanvragen

Natuurkampeerterrein De Kijl. De Kiel - Drenthe

Boek vandaag nog en verblijf op deze unieke camping. Mis deze kans niet, er zijn slechts enkele Holland Tent plekken beschikbaar..
Informatie aanvragen

Natuurkampeerterrein De Kijl staat voor natuur en comfort

Natuurkampeerterrein De Kijl ligt in boswachterij Sleenerzand met naald- en loofbomen, vennetjes en heidevelden. Pak de fiets en ga op zoek naar een hunebed, het museum van Ellert en Brammert, Dierenpark Emmen of het openluchtmuseum in Orvelte. Er is zelfs een speciale kinderroute aangelegd. In de buurt zijn vijvers waar je kunt zwemmen. Of ga eens met de boswachter op pad. Kinderen ontdekken de natuur en volwassenen genieten ’s avonds van een informatieve wandeling, speurend naar wild.

Staatbosbeheer Buitenleven

Natuur en comfort zijn de twee pijlers van het vernieuwde kampeerterrein De Kijl van Staatbosbeheer Buitenleven. Ruime plaatsen midden in de natuur en de luxe van een moderne toilet unit met vloerverwarming en voorzien van wasmachine en een droger..

Het houten ontmoetingsgebouw met de lange tafel en banken leent zich uitstekend om samen te eten, te drinken of een spelletje te spelen en ’s avonds als het wat frisser wordt, kun je er met een glas wijn nog even nagenieten bij de overdekte vuurplaats

Onze tenten staan op ruime kampeerplaatsen op een open plek in het bos, in een fraaie omgeving met bossen en heidevelden die begraasd worden door runderen en pony’s. Kinderen kunnen zich uitleven in het bos rondom het kampeerterrein op natuurlijke ‘speeltoestellen’ zoals boomhutten, boomstammen of lekker kliederen met water en zand bij de waterpomp. Twee speelvijvers middenin het bos op nabije afstand, dus verkoeling in de buurt.

Verder zijn er volop fiets- en wandelpaden en in Schoonoord winkels voor de dagelijkse boodschappen op 3 km afstand.

Kosten

Zomer
02 Juli – 9 Juli € 350,-
9 Juli – 20 Aug € 495,-
20 Aug – 27 Aug € 350,-

Kenmerken camping

autovrijautovrij
plaatsafstand19 km van Emmen
ov vervoerBushalte: 7 minuten lopen
fietsverhuurFietsverhuur in Schoonoord
natuurbosSleenerzand
zwembadKibbelkoele SBB
kampvuurOverdekte vuurplaats
horecaSchoonoord
boodschappen10 minuten fietsen
wasmachineWasserete

Holland Tent klanten over De Kijl

“Het was een heerlijke vakantie, eerste week lekker en daarna wat wisselvallig weer. Wat een luxe badkamer en zo’n mooie tent! het “Boomkroonpad” is een aanrader en ook het “Loomeer”. En ook de excursie met de boswachter. Kortom een heerlijke tijd! Tot een volgende keer. Veel groeten”
Max, bouke en Saskia Siebenga
“Fantastische week gehad ondanks het wisselende zomer weer! Heerlijk om aan te komen en alles staat aal voor je klaar. Ook de voorzieningen op de camping zijn prima voor elkaar! De kinderen hebben heerlijk gespeeld op het boomstammenpad en de zandbak. Elke avond werd het vuur aangestoken. Wij zijn erg enthousiast over Holland Tent en de camping, een prima combinatie en zeker voor herhaling vatbaar!”
Marjan en Arjen de Groot en de kinderen Mees & Isa
“Onze vuurdoop op de camping. Wat een paradijselijk oord en wat een heerlijke tent. Vuurtje stoken, schommelen, waterpompen en wandelen. We hebben pannekoeken gegeten in Schoonoord, goed en niet duur (naast de supermarkt). Gezwommen in de “Kibbelkoele” (ca. 5km ten zuiden van Schoonoord). Kabouterland in Exloo bezocht (geweldig voor de kleintjes). Holland Tent bedankt, de tent is top!!”
Helena en Anne-Sophie de Jong

Een dagje uit..

 

Afbeeldingen

 

Neem contact met ons op

Voor een reservering of een vraag? Zie onze contactpagina voor de meest gestelde vragen.

    Mijn vraag gaat over:

    Je bericht

    Je volledige naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Je telefoonnummer