De Waard Albatros

Deze ideale tent heeft model gestaan voor alle De Waard ontwerpen en is een royale familietent, die ruim onderdak biedt aan het hele gezin.

Informatie: De Waardtenten/Albatros

De Waard Albatros
De Waard Albatros Hollandtent
De Waard Albatros Hollandtent
De Waard Albatros Hollandtent
De Waard Albatros Hollandtent

De Waard lepelaar

Een ruime familietent. Net als de Albatros is deze vierpersoons tent een bekend gezicht op kampeerterreinen. Ruim, fraai van lijn en duurzaam biedt hij onderdak onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Door de grote varioluifel biedt dit veel schaduw bij de tent of een prima afdek bij regen.

Informatie: De Waardtenten/Albatros

ht-lepelaar-large

De Waard Stormmeeuw

Een ruime familietent met hoge inloop. De zelfde eigenschappen als de Albatros en Lepelaar met een extra voordeel van een boogframe die meer ruimte in de hoogte geeft en zeer toegankelijk omdat er geen luifelstokken nodig zijn. Ruim en duurzaam biedt hij onderdak onder de meest uiteenlopende omstandigheden met een fraaie lijn door de boogluifel.

Cabanon Biscaya 440

Een stijlvolle tunneltent uit Frankrijk, gemaakt van duurzaam materiaal en een ruimtewinner door de boogconstructie. Biscaya 440: staat in Frankrijk, een ruime tunneltent met zonneluifel. Naast de bestaande inventaris is deze tent voorzien van extraís zoals: buiten een bankje met kussens, elektra voor de koelbox en ledverlichting, een bedframe met binnenveringsmatras inclusief bedlampje en een Nespresso koffiemachine.

Informatie: Cabanon tenten

Cabanon Biscaya 370

Biscaya 370: is een slag kleiner en staat in Nederland, deze +plustent hebben wij staan op camping Harskamperdennen.De tent is vooral geschikt voor de jonge kampeerders met een klein kind en heeft als extra: een kinderbedje, kinderstoel en een gaskacheltje voor het gehele seizoen.

Informatie: Cabanon/Biscaya

Cascara van ATOMATENT

Door zijn doordachte vormgeving is de Cascara een opvallende verschijning op de camping. De deur en nok zijn extra hoog en speciaal voor Holland Tent is de Cascara breder gemaakt wat voor het gehele gezin een maximum aan ruimte en comfort geeft.

Informatie: ATOMATENT/Cascara

Bijzettent – De Waard Graspieper

De Graspieper is onze laatste aanwinst en het kleine broertje van de Stormmeeuw. Een compacte tent voor 2 personen. De gebogen luifel geeft een extra dimensie aan dit tentje.

Informatie: De Waardtenten/Graspieper

De Waard Graspieper

Toevoeging voor Frankrijk
grote wok
bankje met kussens
elektra
+ koelbox + ledverlichting
bedframe met binnenveringsmatras
inclusief bedlampje
Nespresso koffiemachine

biscaya-370-04