Slide background

Natuurcamping De Roos

Gelegen in een schitterend rivierduinlandschap aan de Ov. Vecht.

Slide background

Natuurcamping De Roos

Gelegen in een schitterend rivierduinlandschap aan de Ov. Vecht.

Slide background

Natuurcamping De Roos

Gelegen in een schitterend rivierduinlandschap aan de Ov. Vecht.

Informatie aanvragen

Natuurcamping De Roos. Beerze - Overijssel

Boek vandaag nog en verblijf op deze unieke camping. Mis deze kans niet, er zijn slechts enkele Holland Tent plekken beschikbaar..
Informatie aanvragen

Overijssel & Het Vechtdal
Het Overijsselse Vechtdal is een uniek vakantiegebied, dat gekenmerkt wordt door de rivier de Vecht. Vroeger ondervonden de mensen veel hinder van de hoge of lage waterstanden. In 1896 werden daarom plannen gemaakt om de waterloop recht te trekken. Overal in het vechtdal vindt u dan ook nog oude Vechtarmen. Vele hebben zich ontwikkeld tot prachtige stukjes natuurschoon.

De Roos in de natuur

Je treft een zgn. rivierduinlandschap aan, in vroeger tijden ontstaan door zandverstuivingen uit de drooggevallen rivierbedding. Dit landschap is uniek voor West-Europa. Kenmerkend voor de vegetatie in dit glooiende landschap zijn de eiken en de slee-en meidoorn. De camping wordt verder bewoond door talrijke konijnen en als je ‘s morgens vroeg het grote bos tegenover de camping intrekt, is er een grote kans dat je er reeën tegenkomt.

Op het terrein

De kampeerplaatsen zijn naar de natuurlijke gesteldheid van het terrein ingedeeld, zodat elke plaats z’n eigen charme heeft. De camping is autovrij; op de dag van aankomst en vertrek mag men met de auto bij de tent. De kinderen kunnen ongestoord spelen, fietsen. De jongsten vermaken zich opperbest op ‘t strandje aan de zijarm, waar een ondiep gedeelte geschikt is voor speelplezier met water en zand. Voor de kinderen zijn er verschillende kleine speelplaatsen met een oude waterpomp erbij voor nog meer speelplezier.Tijdens het hoogseizoen verzorgt de camping tal van activiteiten. Fraai gelegen aan het water vindt u een kiosk met een sfeervol theehuis; hier is een leestafel en een bibliotheek waar allerlei spelletjes kunnen worden geleend.

Verspreid over het terrein bevinden zich verschillende toiletgebouwen met gratis douche en warmwatertappunt. In de gebouwen zijn een peuterdouche en babybadje. De twee grote toiletgebouwen zijn verwarmd. Was-en droogmachine zijn aanwezig met centrifuge en strijkijzer.

Voor de dagelijkse boodschappen en vers brood is er een winkel op het terrein. In de Gimselwinkel op het terrein zijn de gebruikelijke biologische producten te koop.
Bij de receptie zijn kranten te koop en fietsen, kinderfietsen en kinderzitjes te huur.

Kosten

Voorjaar
weekend € 180,-
midweek € 240,-
week       € 350,-

Zomer
02 Juli – 9 Juli € 350,-
9 Juli – 20 Aug € 495,-
20 Aug – 27 Aug € 350,-

Kenmerken camping

autovrijautovrij
plaatsafstand8 km van Ommen en Hardenberg
ov vervoerTaxi-service NS-Mariënberg
fietsverhuurFietsverhuur op de camping
natuurbosVechtdal
zwembadZijarm van de Vecht
activiteitenActiviteiten
horecaTheeschenkerij
boodschappenGimselwinkel
wasmachineWasserete

Holland Tent klanten over De Roos

“Heerlijk, heerlijk, heerlijk! onze eerste keer in een huurtent van Holland Tent en we doen het zeker nog een keer, het is ons prima bevallen zelf met 2 volwassenen en 3 kinderen was het goed te doen. De kinderen vonden vooral het groooote-familie-bed erg leuk, willen ze thuis ook wel. Mooie camping we komen in de zomervakantie weer terug”
Willem, Jolante, Jinke, Meike en Jilse
“We hebben dit weekend de Holland Tent mogen uitproberen en de tent was super. Heerlijk ruim en fantastisch dat alles al staat, Speelgoedkist was erg favoriet bij de kinderen. We hebben enorm geboft met het weer en lekker bij het strandje gespeeld”
Sven, Daniëlle, Jente en Jara
“Vanaf donderdag t/m maandag is het prachtig weer! Wat een unieke plek en wat ’n feestje om hier met onze vrienden te mogen staan. 8 volw. 12 kids en wij als enige in ’n heerlijk Holland Tent! Super die speelgoedkist, fijne bedden, alles perfect. Hartelijk dank en hopelijk tot gauw!”
Janneke van Winkoop van. Zelderen

Een dagje uit..

 

Afbeeldingen

 

Neem contact met ons op

Voor een reservering of een vraag? Zie onze contactpagina voor de meest gestelde vragen.

    Mijn vraag gaat over:

    Je bericht

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Je telefoonnummer