Slide background

Camping La Montgarnie

Een rustieke camping gelegen in het zuiden van de Bourgogne

Slide background

Camping La Montgarnie

Een rustieke camping gelegen in het zuiden van de Bourgogne

Slide background

Camping La Montgarnie

Een rustieke camping gelegen in het zuiden van de Bourgogne

Boek vandaag

La Montgarnie. Gilly sur Loire - Bourgogne

Een regio die zich kenmerkt door het goede, Bourgondische leven: heerlijke evenwichtige wijnen, een verfijnde doch traditionele streekkeuken.
Boek vandaag

Algemene informatie

Bourgogne & Saône-et-Loire

Ten zuidoosten van Parijs ligt de regio Bourgondië, deze bestaat uit vier departementen, Yonne, Cote-d’Or, Nievre en Saone et Loire. Een regio die zich kenmerkt door het goede, Bourgondische leven: heerlijke evenwichtige wijnen, een verfijnde doch traditionele streekkeuken en een rijk historisch cultuurgoed. De Fransen zelf noemen deze regio het land van ‘l Art et le Plaisir de Vivre, oftewel het land waar kunst en cultuur samengaan.

La Montgarnie in de natuur
Het behoort ongetwijfeld tot de mooiste en meest afwisselende streken van Frankrijk. Overweldigend is de ruimte en rust in dit gebied. Het absolute hoogtepunt daarvan vind je in het regionale natuurpark “Le Morvan”, het groene hart van de Bourgogne, een beschermd landschap van meer dan 1700 km².

Op het terrein
La Montgarnie is een rustieke camping gelegen in het zuiden van de Bourgogne (Charolais) in een heuvelachtig en bosrijk landschap en biedt absolute rust. Het hart van de camping is een U-vormig boerenhof met daaromheen 4 hectare natuur.

Er is ‘s ochtends vers brood. Er is geen vast programma waar de campinggasten zich naar moeten schikken, het gaat eerder andersom: bij voldoende animo ‘s ochtends organiseert Bert voor die avond een geweldige barbecue. In de omgeving is veel te doen. Van prachtige bossen om in te wandelen, oude stadjes, tot een leuk attractiepark met dierentuin. La Montgarnie is een camping waar je graag aan terugdenkt en zeker opnieuw naar toe zou gaan.

Fijne extra’s: het zwembad, de koelkast voor algemeen gebruik, het terras waar je ‘s avonds kunt eten en overdag koele drankjes kunt krijgen. Bert en Jacintha doen er alles aan om je een goed verblijf te garanderen. Alles vriendelijk en gemoedelijk. Voor kinderen erg geschikt, doordat de camping overzichtelijk is.

Kosten

Laag seizoen
week       € 395,-

Hoog seizoen
4 juli – 11 juli € 525,-
11 juli – 22 aug € 565,-
22 aug – 29 aug € 525,-

Kenmerken camping

autovrijauto vrij
plaatsafstand3 km van Gilly sur Loire
ov vervoerSNCF: Gilly sur Loire
natuurbosParc Morvan op 40 km
zwembadZwembad
activiteitenBij gelegenheid
horecaTerras met uitzicht, dagmenu en ontbijtservice
boodschappenBourbon-Lancy, brood op bestelling
wasmachineWasmachine

Holland Tent klanten over La Montgarnie

“Wij hebben een geweldige week gehad in deze perfecte tent. Super dat alles klaar staat als je aankomt van een lange reis met Lente (1 1/2 jaar) en Femke (2 mnd.). Ook het plekje is prachtig dus inderdaad “het grote genieten” Ik zal het iedereen aanraden!”
Saskia en Pascal Steenvoorde
“Holland Tent had geen tenten meer beschikbaar in Nederland, maar nog wel eentje in Frankrijk, La Montgarnie…Nooit van gehoord, bleek ruim 800 km rijden 3 kleine kinderen, zolang rijden, zouden we dat wel doen? Maar wat heerlijk dat we hier zijn. 1 Weekje maar, maar zulk lekker weer, leuke camping en gezellige mensen. Het genot van buitenleven in combinatie met veel luxe in de huurtent! Ik kan het iedereen aanraden, zou het zo weer doen!”
Jan-Kees, Alie, Julia (7), Bo (4) en Evi 9 mnd
“Wij hebben 12 heerlijke dagen door gebracht in deze fijne ruime tent en op deze geweldige camping! De combi van de complete, luxe van de tent en de gastvrijheid van Bert , Jacinta en Lucas was top! Tel daarbij op geweldig weer, schitterend uitzicht en de vakantie was een succes. We komen zeker terug”
Johan, Paula Niels en Tom Versontvaart- Prins

Een dagje uit..

Afbeeldingen

 

Neem contact met ons op

Voor een reservering of een vraag? Zie onze contactpagina voor de meest gestelde vragen.

    Mijn vraag gaat over:

    Je bericht

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Je telefoonnummer