Over Holland Tent

1995… Holland Tent start als één van de eerste bedrijven met de verhuur van volledig ingerichte De Waardtenten.

Door de jaren heen is de voorkeur voor De Waard uitgebreid met Atomatent en Cabanon. Allen kwaliteitstenten die samen met de keuze van de campings waar deze tenten zijn geplaatst, zorgen voor het ware kampeergevoel. De campings zijn gastvrij en gelegen in de mooiste gebieden van Nederland en Frankrijk.

Van Albatros tot Stormmeeuw

In 1994 werd het idee geboren

Onze eerste kennismaking met de Waard tenten dateert uit dat jaar. Vanaf Zwitserland, via Toscane en weer terug door Frankrijk hebben wij ongeveer 7 weken met een Albatros gekampeerd. Hierna waren wij niet alleen uitgerust maar ook voldoende geïnspireerd om deze tent te gaan verhuren in Nederland.

2011_KvK_Mirjam-Rob

“Blijf Trouw aan je eigen product”

Holland Tent weet wat de kampeerder wil..
bron: magazine Eigen Bedrijf, Regio Haaglanden en Rijnland een uitgave van Kamer van Koophandel nr. 4 2011
Lees hier het hele artikel

aantafel-klein

Aan tafel met Mirjam en Rob

Vanaf 1995 start Holland Tent met het idee huurtenten ‘op de natuurlijkste plekjes van Nederland dichtbij de natuur‛. De eerste tenten staan in de Achterhoek bij Jena en in het Vechtdal bij De Roos.
Lees het artikel uit de Wetenswaard, najaar 2000

Over-ons-stormmeeuw

Van Albatros tot Zeekoet

Naar Toscane en weer terug door Frankrijk hebben wij 7 weken met een Albatros gekampeerd. Het was ons tijdelijke huis in alle soorten weer. Hierna waren wij geïnspireerd om deze tent te gaan verhuren.
Lees het artikel uit de Wetenswaard, winter 2002

Hollands kampeergevoel met Hugo Kaagman

Hollands kampeergevoel Hugo Kaagman

Kamperen is een levenskunst die veel Hollanders in het bloed zit. Ter gelegenheid van ons vijftienjarig bestaan heeft kunstenaar Hugo Kaagman dit puur Hollands kampeergevoelí in een kunstwerk verwerkt.
Lees het artikel uit April 2010 over Hugo Kaagman