Starnbosch

Slide background

Camping Starnbosch

Natuurlijk kamperen in Vechtdal Overijssel

Slide background

Camping Starnbosch

Natuurlijk kamperen in Vechtdal Overijssel

Slide background

Camping Starnbosch

Natuurlijk kamperen in Vechtdal Overijssel

Camping Starnbosch. Dalfsen - Overijssel

Algemene informatie

Overijssel & West-Salland

Kosten

Laag seizoen & Hoog seizoen
per dag, weekend of week te boeken*

 

De reservering maakt je via de website van camping Starnbosch.

*Gebruik de gele button ‘website Camping Starnbosch’

 

 

 

Kenmerken camping

autovrijautovrij
plaatsafstand4 km van Dalfsen
ov vervoertaxi-service NS-Dalfsen
fietsverhuurFietsverhuur op de camping
natuurbosRechterense veld
zwembadVerwarmd buitenbad
kampvuurKampvuur
activiteitenActiviteiten
horecaCafe-restaurant “Het Boskamp”
boodschappenWinkel
wasmachineWasserete

 

website Camping Starnbosch

Holland Tent klanten over Starnbosch

“Hallo mensen van Holland Tent. Zelf zijn wij in het bezit van een Albatros De Waard tent! Maar sinds wij een dochter van nu 3 jaar hebben zijn wij er niet toe gekomen om te gaan kamperen. De tent opzetten en het hele huishouden mee te moeten slepen weerhield ons er van. Dus toen ik op internet de mogelijkheid van Holland Tent tegenkwam, waren wij direct enthousiast. En het bevalt ons prima! -De inventaris is zeer compleet. – Opzetten hoeft niet en afbreken in de regen evenmin. -We hoefden zelfs geen speelgoed mee te nemen. De Spelletjeskist viel zeer in de smaak, voor herhaling vatbaar! Bedankt!
P.S. Het kacheltje, waren wij ook erg blij mee.”
Familie van der Pol
“We hebben erg genoten de twee weken dat we hier waren, Ondanks dat het de eerste week niet zulk fantastisch weer was. De kinderen hebben elke dag gezwommen en heerlijk gespeeld. De camping is ook heerlijk. De mensen vriendelijk en behulpzaam. Zeker een plek om nog eens terug te komen. Dus ook de mensen van de camping. Dank jullie wel voor de fijne vakantie. Bedankt”
Edith, Bo en Floor
“We hebben het ontzettend naar ons zin gehad tijdens ons verblijf op deze camping. We hebben onze vakantie zelfs met een week verlengd Het weer was Hollands dus van alles wat: van zon tot hagel. Onze dochter Isa (net 3 jaar) heeft genoten van het campingleven, het zwembad en natuurlijk de avonturen van Ranger Rob. Na twee weken hebben we ons zelf getraind in het professioneel op muggen jagen. De volgende keer een klamboe mee. Dit was onze derde Holland Tent vakantie, maar deze camping was het best.”
Nely, Bart & Isa Oud
“Wat een bofkonten zijn wij: een week kamperen, een week stralend weer!! We hebben ontzettend genoten. De tent was erg fijn, hoewel we er alleen in geslapen hebben. Maar doordat de tent ’s middags gelukkig in de schaduw staat, konden de kindjes zelfs een middagdutje doen ondanks het warme weer. We hebben veel plezier gehad in het zwembad en de speeltuin. Maar vooral ook de zandbak voor de deur was een favoriet. En helemaal top waren de Ranger Rob, Roos en de anderen van het animatieteam!! We zullen de liedjes nog lang zingen. Het was super! Bedankt voor een hele fijne vakantie.”
fam. van de Klundert

Een dagje uit..

 

Afbeeldingen

Neem contact met ons op

Voor een reservering of een vraag? Zie onze contactpagina voor de meest gestelde vragen.

  Mijn vraag gaat over:

  Je bericht

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Sterrebosweg 4
  7722 KG Dalfsen